Vele Handen Maken Licht Werk

Wie wil ons graag komen helpen bij de opbouw parcours Wielerronde?

Omdat er bij het opbouwen van het parcours met de jaarlijkse wielerronde flink wat werkzaamheden verricht moeten worden, zijn wij op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen. Het zijn enkele uurtjes op de Maandag van de ronde, dit jaar is dat Maandag de 14 Augustus, we willen je daar graag voor belonen in de vorm van enkelen consumptiebonnen, die je kunt besteden in de feesttent. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen en opruimen van de hekken en het ophangen en afhalen van spandoeken, absoluut geen zware fysieke arbeid! Het zou dan in de ochtend zijn van 9.30 – 12.00 uur en s’avonds van 20.30 – 22.30 uur. Daarna heb je ruim de tijd om gebruik te gaan maken van je bonnen in de feesttent en te genieten van het feest. Als je denkt dat wil ik wel, meld je dan aan bij een van de leden van het wielercomit√© of stuur een mailtje naar Hein van Hout heinvh@kpnmail.nl

Stichting Wielerronde Steensel: Thom Beerens, Dick Bouwer, Peter de Haas, Piet Hakkens, Hein van Hout, Peer Heezemans, Geert Jansen, Kees van Kuringen, Peter Lepelaars.

Deel dit bericht